Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Fisk
Prøv at lave din egen remoulade til fiskefiletterne - det smager pragtfuldt.
Stegte fiskefileter med hjemmerørt remoulade
4 personer
Stegte fiskefileter med hjemmerørt remoulade
2 dl rasp
1 tsk. salt
Mayonnaise til remouladen:
3/4 tsk. salt
Grov remoulade:
Pynt:
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Vend fiskefileterne i sammenpisket æg og herefter i rasp blandet med salt og peber. Varm olien op i en gryde. Frituresteg fiskefileterne, til de er gyldne og sprøde. Læg dem til afdrypning på køkkenrulle.
  2. Alle ingredienserne til mayonnaisen skal have stuetemperatur. Pisk først ægget med salt og eddike. Tilsæt herefter olien lidt ad gangen. Det er vigtigt at piske olien helt ind i æggemassen hver gang. Når mayonnaisen er færdig (den skal være cremet og tyk), tilsættes pickles. Smag til med salt og peber. Server remouladen i en skål, så folk selv kan komme den mængde på, de gerne vil have.
Velbekomme!
Annonce
Pin it