Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Fisk
Det er en klassiker, men en af dem, vi aldrig bliver træt af.
Sådan gør du:
  1. Vend rødspætterne i hvedemel blandet med salt og peber.
  2. Smelt smørret til det er gyldent. Steg rødspætterne på panden, til de er gennemstegte, ca. 5 min. på hver side. Pynt med frisk dild.
  3. Smelt smørret i en gryde. Det skal kun blive gyldent. Fjern det hvide skum. Tilsæt kapers, citronskal og citronsaft. Lad saucen simre ca. 1 min. Server saucen til fisken sammen med det foreslåede tilbehør.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde