Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Krydr kødet med salt og peber. Brun mørbraderne i smør på en pande. Læg dem i et ovnfast fad. Steg kødet ved 160 gr., til det har en centrumstemperatur på 65 gr. Brug et digitalt stegetermometer, eller steg kødet ca. 30 min.
  2. Stil kødet tildækket i køleskab natten over. Læg kødet i en fryseegnet plastpose, og kom det i fryseren i 2 timer. Skær kødet i meget tynde skiver med en god skarp kniv.
  3. Skyl salaten grundigt, og afdryp den, til den er helt tør. Fordel salaten i bunden af et fad. Læg kødet herover. Pynt med oliven, høvlede skiver af parmesanost og olivenolie. Krydr med salt, peber, pinjekerner og basilikumblade lige før servering.
  4. Rør mayonnaise, sennep, evt. worchestershiresauce, citronsaft, hvidløg, salt og peber sammen, og dryp det over carpaccioen.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it