Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Snysk er normalt en forårsret, hvor man bruger de små nye grønsager. Men den kan laves året rundt med de grønsager, der er sæson for. Retten kaldes også ruskomsnusk og findes i forskellige udgaver, afhængig af hvor man er i Sønderjylland.
Sådan gør du:
  1. Skær grønsagerne i mundrette stykker, og kom dem i en gryde sammen med suppen. Kog grønsagerne møre ca. 4 min. Hæld suppen fra, men gem den.
  2. Pisk mælk og majsstivelse sammen, hæld det i gryden sammen med ½ liter suppe fra grønsagerne. Bring saucen i kog under omrøring.
  3. Vend forsigtigt grønsagerne rundt, og varm det hele godt igennem. Hak persillen, og vend det i (gem lidt til pynt). Smag til med salt og peber.
  4. Læg flæskeskiverne på en bageplade med bagepapir. Spred skiverne godt ud, og bank dem let med håndroden. Stil laden på andenøverste ribbe, og steg dem i ovnen ved 200 gr. ca. 15 min., eller til de er sprøde. Spis snysk med sprøde skiver flæsk og evt. en skive rugbrød eller kartofler til.
Velbekomme!
Annonce
Pin it