Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Hvornår er anden, kalkunen eller gåsen gennemstegt? Hvordan steger du en and, gås eller kalkun? Hvordan bliver skindet på din and, gås eller kalkun sprødt?
Stegning af and, gås og kalkun
Sådan gør du:
  1. Hvornår er anden, gåsen eller kalkunen gennemstegt?
    Tjek, om fjerkræets lår er let at løsne, og om saften, der løber ud, er klar.
  2. Sprød and og gås
    Hvis anden eller gåsen ikke er sprød, kan du give den ca. 10 min. ved 225 gr. til sidst.
  3. Stegning i forvejen af and, gås eller kalkun
    Hvis du synes, det er helt håbløst at stege and, gås eller kalkun lige op til julemiddagen, kan du i stedet stege den helt færdig om formiddagen. Parter fjerkræet, og læg den i et ovnfast fad. Den skal så tildækkes og opbevares i køleskabet. Varm fjerkræet godt igennem i ovnen, inden den serveres. Den bliver ikke helt så sprød som en nystegt, men tager den værste stress. Saucen kan også laves helt færdig og opbevares i køleskabet. Den skal gennemvarmes inden servering.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it