Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Varm 1 spsk. olivenolie på en pande. Steg fisken 2-3 min. på hver side. Tag laksen fra panden, og læg den på et skærebræt. Skær laksefileten i fingerstore strimler. Smør dem med wasabi, og krydr med salt og peber.
  2. Læg en fillodejplade på et bræt, og pensl den med olivenolie. Læg en filloplade over, og Sprøde lakse-ruller med kiwidip pensl igen. Skær denne dobbelte plade over på tværs og herefter i strimler på langs. Der bliver 12 fillodejrektangler ud af det.
  3. Læg et stykke laks på starten af en strimmel. Rul dejen omkring laksen, og læg rullen på bagepapir på en bageplade. Pensl med olie og drys med sesamfrø. Gør på samme måde med resten af laksen og fillodejen. Bag rullerne ved 200 gr. i ca. 15 min. på midterste ovnribbe, til de er gyldne.
  4. Skræl kiwifrugterne, og kom dem i en blender eller foodprocessor. Miks dippen sammen, den må gerne være lidt grov i det. Server dippen til rullerne.
Tips!
Læg fillodejpladerne under et hårdtopvredet viskestykke, når der ikke arbejdes med dem, så holder de sig smidige.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it