Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Fjerkræ
Sprøde kyllingenuggets med håndskårne fritter - de mindre børns favorit.
Sprøde kyllingenuggets med håndskårne fritter
4 personer
Sprøde kyllingenuggets med håndskårne fritter
1 tsk. salt
1 tsk. oregano
1 tsk. paprika
2 spsk. olivenolie
Pomfritter:
2 spsk. olivenolie
2 tsk. flagesalt
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 225 gr. Skær kyllingekødet ud i tern, ca. 3 x 3 cm, og kom dem i en skål. Kom salt, peber, oregano og paprika i, og vend rundt. Slå ægget ud i en kop, og pisk det sammen med en gaffel. Kom ægget i kyllingeskålen. Vend rundt med en grydeske. Kom cornflakes i en madplastpose, og knus dem med en kagerulle, de skal ikke være helt mast. Kom de knuste cornflakes i kyllingeskålen, og vend rundt.
  2. Fordel kyllingeternene på bagepapir på en bageplade. Dryp med olie. Stil fadet i ovnen i ca. 20-25 min., til kyllingeternene er gyldne. Tjek, at kyllingekødet er gennemstegt.
  3. Pomfritter: Skræl kartoflerne, og skær dem i fritter. Læg dem på et rent viskestykke, og dup dem tørre.
  4. Kom kartoflerne i en skål, og tilsæt olien. Vend rundt, og fordel pomfritterne på en bageplade. Stil dem i ovnen ved 225 gr. i ca. 40 min. Krydr med salt.
  5. Dip og dyp: Rør en dipsauce af 2 dl cremefraiche 5 %, 1 spsk. hakket dild, salt og peber. Skær også grønsagsstænger af gulerødder, agurk og evt. bladselleri.
Tips!
Agurkesalaten fra hotdogs er også fint tilbehør til denne ret.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it