Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær kødet i tern. Krydr med salt og peber. Varm olien op på en pande. Steg kødternene gyldne og gennemstegte.
  2. Nip bønnerne, og kog dem 5-6 min. i letsaltet vand. Kom dem i en sigte, og brus over med koldt vand og afdryp. Snit salaten. Skær tomat og agurk i tern. Skær mozzarellaen i tern. Skær pølsen i ½ cm tykke skiver, og steg dem gyldne på en pande. Afdryp dem på køkkenrulle, og skær i kvarter.
  3. Fordel kylling, bønner, tomater og agurk på et fad. Fordel mozzarella og pølse over.
  4. Pisk dressingen sammen, og dryp den over. Pynt med mynte.
Tips!
Du kan også udskifte pølseskiverne med radisseskiver og fordele sorte oliven over salaten.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it