Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog kødet 2-3 timer, til det er helt mørt. gem lidt af kogevandet.
  2. Hak løget, og svits det i olie. Tilsæt kogevand fra kødet, og kog op. Udrør majsstivelsen i fløden, og rør det i. Kog kort saucen igennem. Kom peberrod i. Smag til med eddike, sukker, salt og peber.
  3. Skær fedtlaget af kødet. Skær kødet i tynde skiver. Hæld saucen over, og pynt med revet peberrod. Server med kartofler og dampede grønsager.
Tips!
Bestil gerne oksespidsbrystet hos slagteren et par dage i forvejen, da det ikke altid er til at skaffe i dagligvarehandlen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it