Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehør
Sprængt oksebryst med peberrodsfløde
4 pers. og noget tilovers til pålæg
Sprængt oksebryst med peberrodsfløde
Kogelage:
3-4 stilke persille
Flødepeberrod:
1 tsk. sukker
¼ tsk. salt
Pynt:
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Kom kødet i en gryde. Hæld vand over, så det dækker kødet. Kog oksebrystet op, og skum af. Kom nogle stilke persille og laurbærblade i, og kog kødet 2½-3 timer, til det er godt mørt. Afkøl kødet, og pak det ind. Læg det i køleskabet natten over. Skær kødet i meget tynde skiver.
  2. Pisk flødeskummet til blødt skum. Tilsæt sukker og salt. Rør eddiken i, og vend peberroden i. Fordel skiver af kødet på rugbrød smurt med smør. Kom flødepeberrod over. Pynt med kapers, snittet forårsløg, tomatbåde og høvlet peberrod.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it