Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Sjov og lækker lagkage til halloween.
Spøgelseslagkage
(10 pers.)
Creme:
2½ dl mælk
2 æg
2 spsk. sukker
1 spsk. majsstivelse
Desuden:
200 g blåbær
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Pisk mælk, æg, vaniljesukker, sukker og majsstivelse sammen i en gryde. Varm det op, til det jævner og bobler. Kog det, mens du pisker ca. 1 min. tag gryden fra varmen, og kom hakket hvid chokolade i. rør, til det er smeltet. Hæld cremen i en skål, og drys med lidt sukker. Lad det køle af.
  2. Pisk fløden til skum, og vend det i cremen sammen med blåbær. udstik 3 cirkler af kagebundene (16, 12 og 10 cm i diameter). resterne af kagebundene skal du også bruge. Fordel først noget creme på den store cirkel, og kom lidt af resterne af kagebundene over i en cirkel på samme størrelse. Fordel endnu et lag creme. Læg den mellemste kagebund på, kom creme på, og placer endnu en bund af kagerester. Fortsæt med den mindste af kagebundene. Læg nu marcipanen over, så du får et “spøgelse“. Brug en teske eller en lille kagesprøjte til at forme chokoladeøjne og mund på med.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it