Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Ælt marcipanen med cognac. rul den ud på et flormelisdrysset bord ca. 1 cm tyk. udstik hjerter, og lad dem tørre en times tid.
  2. Hak chokoladen fint. gem en tredjedel. smelt resten af chokoladen over vandbad eller i mikroovn. rør den sidste tredjedel i. nu er chokoladen klar til overtræk.
  3. Overtræk hjerterne, og stil dem på bagepapir. drys evt. med spiseligt guldstøv, og lad chokoladen stivne.
Tips!
Hjerterne er også fine at servere til kaffen efter julemiddagen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it