Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

FiskTærter, pizza og madpandekager
Tag forskud på foråret med en herlig madtærte, som virkelig sætter kulør på hverdagsmaden.
Spinattærte med røget laks
4 personer
Tærtedej:
100 g smør
175 g hvedemel
¼ tsk. salt
1 spsk. koldt vand
Fyld:
3 æg
200 g hytteost
½ tsk. salt
Sådan gør du:
  1. Skær smørret i små tern. Smuldr smørret i hvedemel og salt, til det ligner revet ost. Brug evt. en foodprocessor, det er lynhurtigt. Saml dejen med æggeblommen og vand. Lad dejen hvile tildækket 30 min. i køleskab. Beklæd en smurt tærteform (ca. 24 cm i diameter) med dejen. Forbag tærtebunden 10 min. ved 200 gr.
  2. Skyl spinaten grundigt. Snit forårsløgene i tynde skiver. Kog spinat og løg 2-3 min. i letsaltet vand, og afdryp det i en sigte.
  3. Pisk æg og hytteost sammen. Tilsæt tern af røget laks, salt og peber. Vend grønsagerne i. Kom fyldet i formen. Stil tærten i ovnen ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 40 min., til den er gennembagt og gylden.
Tips!
Du kan vælge at servere skiver af røget laks til spinattærten i stedet for at bage laksen med.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it