Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skyl spinaten grundigt. Kog spinaten op i 2 dl letsaltet vand. Afdryp spinaten i en sigte, og hak den herefter meget fint på et skærebræt.
  2. Smelt smørret i en gryde, og kom spinaten i. Drys melet over under omrøring, og tilsæt fløden. Kog kort op. Tag gryden fra varmen, og lad spinatblandingen aƒøle, til den er lunken. Del æg i blommer og hvider. Rør blommerne i spinatmassen. Pisk æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt i spinatmassen. Kom osten i, og krydr med salt og peber.
  3. Hæld massen i et smurt ovnfast fad. Stil fadet i ovnen ved 180 gr. på midterste ovnribbe ca. 30 min.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper
Skråplan 21 nov 2016 09:16 Elisabeth120312

Dagens lækkeri

Skønt bagværk