Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tø spinaten op, og hak den igennem.
  2. Rens porrerne, skær dem i tynde skiver, og svits dem i olien. Tilsæt spinat og flåede tomater. Kog det sammen i ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Rør hytteosten i.
  3. Smelt smørret i en gryde, og rør melet i. Tilsæt kogende mælk lidt ad gangen under omrøring. Kog saucen igennem ca. 5 min. under omrøring. Smag til med muskatnød, salt og peber.
  4. Læg lasagneplader, spinatblanding, bechamelsauce og gratineringsost lagvist i et smurt ovnfast fad. Stil fadet i ovnen ved 200 gr. i ca. 30 min.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it