Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Et stort, rustikt brød der smager godt til f.eks. suppe.
Spinatbrød med feta og rosiner
1 stk.
25 g gær
1 1/2 dl yoghurt
2 tsk. salt
100-150 g smuldret feta
ca. 450 g pizzamel
Sådan gør du:
  1. Bland smuldret gær, optøet spinat (skal ikke dryppe af), citronskal, yoghurt, peber, salt og feta sammen. Tilsæt rosiner og 200 g mel, rør dejen igennem, og lad den stå 45 min.
  2. Tilsæt mere mel, og ælt dejen smidig. Del den i 2, og tril dem til ca. 40 cm lange pølser. Læg pølserne overkors og flet de 4 ender. Luk pænt, læg brødet på bagepapir, og sigt mel over til pynt. Lad brødet efterhævning i ca. 30 min.
  3. Bag brødet ved 190 gr. i ca. 35 min.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Fingervanter 20 feb 2017 09:09 Elisabeth120312
"Fjeren" 16 feb 2017 12:18 Anne Neves
"Fjeren" 16 feb 2017 12:15 Anne Neves
Vest str. 6 år 16 feb 2017 11:57 Anne Neves
Savlesmække 16 feb 2017 11:52 Anne Neves
Hæklet ugle 16 feb 2017 11:47 Anne Neves
Fingervanter 12 feb 2017 10:38 Elisabeth120312

Dagens lækkeri