Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær synligt fedt af kødet. Drys med hakket timian. Snør kødet med kødsnor. Varm smørret i bunden af en stegeso eller gryde med låg. Læg kødet i gryden, og steg det på alle sider. Skær løgene i grove både, kom dem i gryden, og lad dem stege med et par min. Hæld æblemost og bouillon på. Tilsæt laurbærblade, salt og peber. Læg låg på gryden, og lad det koge enten i ovnen ved 200 gr. eller over blus i ca. 1½ time (hæld vand ved, hvis gryden er ved at koge tør).
  2. Skræl kartofler og selleri. Skær dem i grove stykker, og kog dem møre i en gryde med vand, der lige dækker. Tilsæt kaffefløde, fintrevet parmesan, citronsaft, salt og peber. Mos det hele godt sammen.
  3. Del gulerødderne en gang på midten, og derefter to gange på langs. Læg dem i en bradepande med bagepapir. Skær smørret i mindre klumper, og læg smørklumperne ved gulerødderne. Stil bradepanden i ovnen, og bag dem i ½ time ved 180 gr. Rør af og til, så de er dækket af smør og bliver jævnt brune. Hak persillen, og drys den på sammen med korianderfrø og salt. Stil panden tilbage i ovnen, og giv dem 10 min. mere. Korianderfrøene kan evt. undværes.
  4. Tag kødet op af stegeskyen, og jævn den med majsstivelse udrørt i lidt vand. Smag saucen til med salt og peber. Skær kødet i skiver, og læg det tilbage i saucen.
  5. Server kødet skåret i skiver med mos og de bagte gulerødder.
Tips!
Sådan laver du saucen: Smag saucen til med salt, peber og lidt citronsaft. Hak evt. lidt frisk timian, og kom det i i sidste øjeblik. Du kan også tilsætte piskefløde.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it