Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

I Spanien kaldes spanskrørene for ”churros”, og italienerne dypper dem i en kop chokolade, inden de nydes.
Sådan gør du:
  1. Pisk vand, mel og salt sammen i en gryde, og kog det op under omrøring. Lad dejklumpen køle af i 5-10 min. tilsæt det sammenpiskede æg lidt ad gangen. stop, så snart dejen er smidig nok til, at den kan sprøjtes ud. Det er ikke sikkert, du skal bruge hele ægget.
  2. Fyld dejen i en sprøjtepose med takket tylle, og varm 1 l olie op i en sauterpande. sprøjt dejen direkte ned i den hede olie i stænger på 10-15 cm. Vend dem hurtigt, tag dem op, og læg dem et øjeblik på fedtsugende papir. server dem straks med f.eks. is eller syltetøj og flormelis.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it