Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Sopes er små, lidt tykke tortillaer, som efter at de er bagt fyldes med bønnemos og steges, så de får en sprød bund. I Mexico laver de tortillaerne med masa harina mel, men det er svært at skaffe, derfor bruger vi her polenta og hvedemel.
Sådan gør du:
  1. Kom alle ingredienser til bønnemosen i en foodprocessor, og blend det.
  2. Kog vandet til tortillaerne op, og kom minutpolenta i. Rør ca. 1 min. Afkøl, og tilsæt hvedemelet. Form 16 kugler på størrelse med en valnød. Rul dem ud mellem to husholdningsplastposer, de skal have en diameter på ca. 8 cm. Læg tortillaerne på en forvarmet slip let-pande. Bag dem 2-3 min. Vend dem, og bag yderligere 2-3 min. Afkøl lidt, og pres en kant hele vejen rundt.
  3. Fordel bønnemosen på tortillaerne. Varm olien op på en pande. Steg tortillaerne med mos ca. 3 min., til de er gyldne og sprøde på undersiden.
  4. Fordel salat, pølseskiver og cremefraiche over.
Tips!
Frem for selv at lave tortillaerne kan du fordele bønnemos, chorizo og salat på store nachoschips.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl og Bente Nissen Lundsgaard / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it