Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kør torsk, kartofler og bacon gennem en kødhakker, blend det i en foodprocessor, eller hak det fint ved håndkraft. Riv løget fint, og kom det i farsen sammen med mælk, æg, rasp, muskat, salt og peber. Rør farsen grundigt. Stil farsen køligt ca. 1 time.
  2. Varm smørret på panden, form fiskefarsen til frikadeller, og steg dem over jævn varme.
  3. Rør drænet yoghurt, mayonnaise, karry og sukker i en skål. Skær æble og cornichoner i små bitte tern. Drys æbleternene med citronsaft, og tilsæt både æble og cornichoner. Smag til med dild, salt og peber. Spis fiskefrikadellerne med krydderurtesauce og kartofler.
Velbekomme!
Annonce
Pin it