Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk sukker, æggeblommer og vand, til de er lyse og lette. riv rugbrødet så fint som muligt. bland rugbrød, hvedemel, kartoffelmel, kakao, bagepulver og finthakkede nødder i en skål. Vend blandingen i æggeblommerne. Pisk æggehviderne stive, og vend dem derefter forsigtigt i dejen. Spred dejen ud i tre forme
  2. (ca. 22 cm), og bag dem ved 200 gr. i 8-12 min.
  3. Bland hindbær, sukker og vaniljekorn i en skål.
  4. Pisk fløden til skum, læg lagkagen sammen med hindbær og flødeskum, gem noget flødeskum til at pynte kagen med.
  5. Pynt kagen med flødeskum, friske hindbær, blåbær og høvlet chokolade.
Tips!
I Sønderjylland vil du også kunne støde på Rompot, der er en stor krukke, hvor du sommeren igennem lægger bær i. Bærrene drysses med sukker og overhældes med brun rom. Spis bærrene i lagkager, til vaniljeis, på marengs eller med flødeskum.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it