Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk æg og sukker til lyst og stabilt skum. Sigt kakao, bagepulver og mel over dejen, og bland forsigtigt. Bred dejen ud i en firkant, der måler ca. 25 x 35 cm.
  2. Bag bunden ved 200 gr. i 5-8 min. Den er færdig, når bulen efter et let tryk i overfladen retter sig ud igen.
  3. Vend bunden om på et stykke sukkerdrysset bagepapir, og dæk med et hårdt opvredet viskestykke. Vent 5 min., og træk så bagepapiret af bunden. Køl den helt af.
  4. Pisk fløden til skum, og smag den til med vaniljesukker. Bred den ud på kagebunden, dog ikke helt ud til kanten. Drys med bær, og rul forsigtigt sam-men ved hjælp af papiret. Læg rouladen på køl, til den skal spises. Sigt kakao over den, og skær den i stykker. Giv evt. lidt bær som tilbehør.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskirft: Karen Hare
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Babysæt 24 mar 2017 12:53 Anne Mette Madsen
Cardigan 24 mar 2017 12:11 Anne Mette Madsen
Sommerkjole 19 mar 2017 16:07 Elisabeth120312
Sovehynde 9 mar 2017 12:58 raha
Rainbow Loom 1 7 mar 2017 21:22 byGuggenheim
Sprutter 28 feb 2017 14:42 raha
Fingervanter 20 feb 2017 09:09 Elisabeth120312