Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Bunden er nem og hurtig, cremen er såmænd bare økologisk flødeskum med lidt vanilje, og ovenpå drysser du håndfulde af de bær, du kan komme i nærheden af.
Sommerbærkager
Ca. 10 kager
1 æg
40 g sukker
1 tsk. vand
3 spsk. mel
1 spsk. kakao
Fyld og pynt:
Sådan gør du:
  1. Hvis bærrene hører til de syrlige, er det en god ide at drysse dem med sukker en times tid, inden de skal bruges. Gør en 22 cm form (eller en tilsvarende lille bradepande) med løs bund klar: Smør den med smør, og dæk bunden med bagepapir. Tænd ovnen på 210 gr.
  2. Pisk æg, sukker og vand meget hvidt og luftigt. Sigt mel, kakao og bagepulver i æggemassen, bland forsigtigt, og bred dejen helt jævnt ud i formen, den flyder ikke ud af sig selv under bagningen. Bag kagen 6-8 min – mærk med en pegefinger, om den er fast.
  3. Efter 5-8 min. løsnes kagen og køles helt af. Den kolde kagebund skæres i portionsstykker, der dækkes med flødeskum, der er smagt 84 Hendes Verden nr. 29/2006 til med vaniljesukker og pyntes med bær.
Tips!
Man kunne også bruge en færdigkøbt lagkagebund, hvis bærplukningen har taget alle kræfterne.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it