Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Fordel halvdelen af solbærrene i en springform, 22 cm i diameter, foret med bagepair. Bland ingredienserne til toppingen sammen, og fordel det over solbærrene.
  2. Pisk muscovadosukker og smør cremet. Pisk æggene i et ad gangen. Tilsæt vaniljesukke eller ekstrakt. Vend mel blandet med bagepulver i. Fordel dejen over toppingen. Bag kagen ved 180 gr. på midterste ovnribbe ca. 55 min. Stik et træspyd i kagen, hvis der hænger dej på, skal den bage lidt mere.
  3. Afkøl kagen lidt i formen. Vend den ud på et fad, og afkøl den helt. Pynt med flødeskum, friske bær og nødder.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it