Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Læg de 7 husblasblade i blød i rigeligt koldt vand i ca. 8 min. Læg en lagkagebund i en springform (22 cm), der er beklædt med bagepapir på bund og sider. Lun solbærsaften, til den er håndvarm, og tilsæt husblas, der er trykket fri for vand. Rør, til den er opløst.
  2. Pisk fløden til skum, og rør den sammen med hytteost og (evt.) spiritus. Tilsæt solbærsaft med husblas, og hæld massen i springformen. Stil den koldt.
  3. Til gelelaget øverst opløses 4 blade husblas i koldt vand i ca. 8 min. Varm solbærsaften op til fingervarme, opløs husblasen, og køl saften lidt af. Hæld den i formen, mens den stadig er flydende. Lad kagen stå nogle timer, gerne fra dag til dag, inden den tages ud af formen.
Velbekomme!
Annonce
Pin it