Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørBagværk
Efter en gåtur store bededagsaften er det hyggeligt at spise en dejlig lun bolle, og de her er super velegnede til at riste.
Sådan gør du:
  1. Varm mælken, sukker og vaniljesukker i en gryde, til det er varmt, og sukkeret er opløst.
  2. Lad mælken blive lun, og opløs gæren i den lune væske. Smelt smørret, og tilsæt det sammen med æg. Tilsæt salt og melet lidt ad gangen. Ælt dejen grundigt igennem (10 min. i hånden eller på maskine). Kom dejen i en olieret skål, og dæk den med et fugtigt klæde. Stil dejen i køleskab mindst 2 timer (gerne 4-6 timer).
  3. Slå dejen ned, og form 12-14 stk. boller. Stil dem i en bradepande rimelig tæt sammen, og lad bollerne hæve i 1 time et lunt sted, eller til de er godt hævede op.
  4. Pisk ægget sammen, og pensl bollerne med æg. Stil bollerne i en 200 gr. varm ovn i ca. 12 min. Sluk ovnen, og bag dem yderligere 5 min., eller til de er brune og virker gennembagte.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it