Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørBagværk
Så er tid til at komme udendørs og tænde bål. Prøv at bage disse gode snobrød og server dem med den lækreste chokoladedip.
Sådan gør du:
  1. Snobrødsdej:
  2. Rør gæren ud i vandet i en skål. Tilsæt salt, olie og durumhvedemel. Lad det stå 10 min. Tilsæt halvdelen af hvedemelet. Tag dejen ud på køkkenbordet, og ælt resten af melet i.
  3. Kom dejen i en rigelig stor plastskål med låg, så er den nem at tage med til bål-pladsen. Vent min. 1 time med at bruge dejen, da den skal hæve.
  4. Chokodip:
  5. Hak chokoladen fint og kom den i en skål sammen med nougaten. Bland finthakkede mandler i. Kom fløde og mælk i en gryde, og bring de i kog. Kom den varme mælk ned i midten af chokoladen lidt efter lidt og rør rundt. Når al chokoladen er smeltet, kom da smørret i små klumper i, og piskes dem ind i chokolademassen.
  6. Lad chokoladedippen afkøle tildækket gerne 4-5 timer et køligt sted, men ikke i køleskab, så bliver den for hård. Kom evt. dippen i små portionsglas, så alle kan have deres egen chokoladedip til deres snobrød.
Tips!
Hvis ikke du har en bålplads i haven, så kan du i en snæver vending udnytte eftervarmen på havegrillen.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it