Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

BagværkSøde sager og drikke
Kanelsneglen har mange smagfulde slægtninge, sneglebassen til kaffen.
Sneglebasser med remonce
20 stk.
Dej:
25 g gær
2½ dl sødmælk
600 g hvedemel
100 g smør
Remonce:
150 g marcipan
Glasur:
Sådan gør du:
  1. Opløs gæren i vand, og tilsæt mælken. Smuldr mel og smør sammen, til der ikke er flere klumper. Tilsæt salt og sukker. Tilsæt melblandingen til mælkeblandingen, og ælt dejen hurtigt igennem på et meldrysset bord. Stil dejen til hævning tildækket et lunt sted i ca. 1 time.
  2. Riv marcipanen, og rør det sammen med smør, farin, vaniljesukker og æble.
  3. Rul dejen ud til ca. 25 x 40 cm. Spred remoncen ud over dejen i et jævnt lag. Rul dejen sammen på den lange led, og skær snegle i 1½-2 cm tykke skiver af dejen. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve i ca. 10 min.
  4. Bag sneglene ved 200 gr. i ca. 8 min. Lad dem afkøle.
  5. Rør glasuren sammen, og kom lidt glasur på hver snegl.
Tips!
Læg gerne dejrullen i fryseren pakket ind i bagepapir, så den er klar til brug, og skær af rullen mens den er frossen, så har du snegle i en fart.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Skønt bagværk