Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld.

Køb allerede i dag »

Flipp – alle dine favoritmagasiner

Prøv 1. måned gratis

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk sukker og smør sammen i en skål. tilsæt et æg ad gangen, og pisk godt mellem hvert æg. tilsæt citronsaft. Bland mel, bagepulver, kakaopulver og vaniljesukker sammen, og hæld det gennem en sigte i smørblandingen.
  2. Tegn et hjerte på 4 stykker bagepapir (ca. 20 cm i diameter), og smør dejen ud på de 4 stykker bagepapir inden for skabelonkanten. Alle 4 hjerter skal have samme størrelse og facon. Bag kagebundene midt i ovnen ved 180 gr. i 8-10 minutter.
  3. Varm sukker og citronsaft i en lille gryde, og kog det godt sammen. tilsæt citronskal, og kog det med ca. 4 minutter. fjern gryden fra varmen, og pisk smørtern i lidt efter lidt. Pisk, til smør og citronsirup er jævn, og stil det køligt en times tid.
  4. smør bundene med citroncreme, og læg kagebundene sammen.
  5. Hak chokoladen, og kom den i en varmefast skål. tilsæt sirup, smørtern og citronskal. Varm skålens indhold op over vandbad, og rør i det, til det er smeltet sammen. fjern skålen fra varmen, og lad det stå køligt ca. 30 minutter.
  6. spred chokolademassen ud over kagens top og derefter langs siderne. Rør glasuren sammen ved at piske æggehviden med et piskeris, og pisk sukkeret i lidt ad gangen, kom lidt citronsaft i, til glasuren har den ønskede konsistens. Pynt kagen med glasur og sølvkugler.
Tips!
Skal det gå stærkt, kan du købe hjerteformede chokoladelagkagebunde og lægge dem sammen med lemon curd. Overtræk kagen med smeltet chokolade på toppen, og pynt med flødeskum langs siderne.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Babytrøje 19 okt 2016 19:28 Anne Mette Madsen
Halsedisse 19 okt 2016 14:07 Elisabeth120312
Hue 7 okt 2016 22:33 Anette Schultz
Hue 7 okt 2016 22:32 Anette Schultz
Badenymfe 7 okt 2016 22:29 Anette Schultz
Betonpose 7 okt 2016 22:28 Anette Schultz
Nisselys 7 okt 2016 22:27 Anette Schultz

Dagens lækkeri

Skønt bagværk