Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Vend rødspætterne i sammenpisket æg og mælk og derefter i rugmel krydret med salt og peber.
  2. Smelt smørret på en sliplet- pande, til det er afbruset og gyldent. Steg rødspætterne, til de er gennemstegte, ca. 5 min. på hver side. Pynt med dildkviste og citronbåde ved servering.
  3. Kog guleroden ca. 15 min. i letsaltet vand, til den er mør. Kog små blomkålsbuketter med de sidste 2-3 min. af kogetiden. Skær den afkølede gulerod i meget små tern. Hak blomkålen groft. Skær drueagurken i meget små tern. Bland drueagurk, gulerod og blomkål i mayonnaisen. Hak kapersene groft, og vend dem i. Rør mayonnaise med ymer, og smag evt. til med karry samt salt og peber.
  4. Kom skyllede ribs og sukker i en skål, og ryst det sammen. Server fisken med kartofler, spidskål, remouladesauce og rysteribs.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it