Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Udrør gæren i vandet. Tag ½ dl hvedemel fra, og gem det til udrulning senere. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen. Rør dejen godt sammen, den skal være klistret og fugtig. Lad den hæve ca. 1 time tildækket et lunt sted.
  2. Skær skrællen af rodsellerien. Skær den i lidt tykke stænger. Skræl guleroden. Skær grønsagerne i meget tynde skiver, brug f.eks. råkostjernet, et juliennejern eller foodprocessorens riveskive.
  3. Del dejen i 6 boller. Rul hver bolle ud på et meldrysset bord til 2 cm høje boller. Læg bollerne på bagepapir på en bageplade.
  4. Mix rosmarin, reven parmesan og afdryppet mozzarellaost sammen i en blender, og fordel det over dejen. Fordel rodfrugtskiver og tynde skiver chorizopølse på bollerne. Tryk gerne noget af fyldet lidt ned i dejen. Dryp med olie. 5. Bag bollerne ved 225 gr. på midterste ovnribbe ca. 20 min.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it