Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skrab kornene ud af vaniljestangen. Kom rabarber, jordbær, sukker og en tom vaniljestang op i en gryde ca. 5 min. Afkøl det. Fjern vaniljestangen.
  2. Hak og smelt den hvide chokolade over vandbad eller i mikroovn. Pisk æggeblommerne med flormelis og udskrabede vaniljekorn, til det er cremet. Rør chokoladen i. Pisk fløden til blødt skum, og vend det i chokoladeblandingen.
  3. Knus kiksene. Fordel rabarberblanding, chokoladeskum, evt. flødeskum samt kiks i lag i portionsglas eller i en skål.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it