Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør først kødet med salt. Rør herefter peber, hvidløg, løg, persille, evt. mynte, æg og hvedemel i. Rør til sidst mælken i. Nu kan du stege frikadellerne eller lade farsen stå i køleskab en halv times tid. Hvis farsen har hvilet, skal du røre den igennem igen, tilsæt evt. lidt mere mælk, hvis den er blevet for fast.
  2. Dyb en ske i koldt vand. Tag herefter en portion fars op på skeen, og form en aflang frikadelle i hånden.
  3. Varm olie og smør op på en pande. Læg frikadellerne på panden, og brun dem på begge sider. Skru ned for varmen, og steg dem færdige ved jævn varme ca. 12-15 min. i alt. Vend dem flere gange undervejs. Tjek, at frikadellerne er gennemstegt. Sæt dem på spyd
Velbekomme!
Annonce
Pin it