Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Tærter, pizza og madpandekager
Tærter er både nem og billig aftensmad, og så smager de virkelig dejligt. Prøv her en ny version med røget laks.
Små laksetærter med spidskål og dild
4 personer
Tærtedej:
100 g smør
100 g hvedemel
¼ tsk. salt
1 spsk. koldt vand
Fyld:
200 g spidskål
4 æg
¾ tsk. salt
Pynt:
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Skær smørret i små tern. Smuldr smørret i hvedemel, sesamfrø og salt, til det ligner revet ost. Brug evt. en foodprocessor. Saml dejen med æggeblomme og vand. Lad dejen hvile tildækket 30 min. i køleskab. Beklæd 4-6 små smurte tærteforme med dejen. Forbag tærtebundene 10 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe.
  2. Snit spidskålen fint. Skær løgene i tern. Kog spidskål og løg 3-4 min. i letsaltet vand, og afdryp det godt i en sigte.
  3. Pisk æg og ricotta sammen. Tilsæt dild, salt og peber. Vend grøntsagerne i. Kom fyldet i formen. Stil tærten i ovnen ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 40 min., til den er gennembagt og gylden. Fordel røget laks over tærterne eller server det til. Pynt evt. med citronbåde og dild.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Dagens lækkeri