Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Disse små kyllingebrød vil vække stor glæde hos de små i familien til påskefrokosten.
Små kyllingebrød
15 stk.
Små kyllingebrød
25 g gær
4 dl vand
1 dl yoghurt
1 spsk. olie
1½ tsk. salt
300 g hvedemel
Øjne og næb:
Sådan gør du:
  1. Udrør gæren i lunkent vand. Tilsæt yoghurt, olie, salt, havregryn og de to slags speltmel. Lad det trække 15 min. Tilsæt hvedemelet. Ælt dejen grundigt, til den er smidig. Lad dejen hæve 1 time.
  2. Del dejen i 15 stykker. Del hvert dejstykke i en lille og 1 stor bolle. Lav en fordybning i den store bolle, og pensl med æg. Sæt den lille bolle heri. Lad dem efterhæve 15 min. Pensl med æg. Bag brødene ca. 15 min. ved 225 gr. på midterste ovnribbe. Pynt kyllingebrødene med øjne og næb, som du skærer af gulerod og pistacienød eller agurk. Læg dem gerne i kuvertkurve med pergamentpapir i bunden. Pynt evt. med påskefjer.
Tips!
De små gule kurve er fra Søstrene Grene.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it