Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Smuldr smørret i hvedemel og sukker. Saml dejen med æggeblommen. Lad dejen hvile i køleskab ca. 30 min.
  2. Smør 8 papirmuffinforme, og stil dem i en muffinsbageform. Tryk dejen ud i dem. Kom 8 andre papirmuffinforme oven i, og tryk dem lidt fast. De gør, at dejen holder formen under bagningen.
  3. Bag tærtebundene ca. 10 min. ved 200 gr. Fjern de øverste papirforme, og bag tærtebundene yderligere ca. 10 min. Afkøl dem. Smelt chokoladen i mikroovn eller over vandbad. Smør chokoladen på indersiden af tærterne. Lad det stivne.
  4. Kom ingredienserne til cremen i en gryde, og pisk det sammen under opvarmning. Når det bobler og jævner, kommer du det i en skål, drys med sukker. Lad det afkøle. Pisk fløden til flødeskum, og vend det i den kolde creme.
  5. Fordel cremen i tærterne. Fordel halve jordbær over. Smelt geléen i en lille gryde, og hæld det over. Lad geléen stivne.
Tips!
Brug gerne en foodprocessor til mørdejen, skær smørret i mindre stykker, og blend dem med hvedemel og sukker. Saml dejen med æggeblommen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it