Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom mel og smør i en skål, og smuldr det til en jævn dej med fingrene. Tilsæt vaniljesukker og sukker.
  2. Opløs gæren i mælken, og tilsæt fintrevet appelsinskal. Bland mel og mælkeblandingen sammen, og ælt dejen godt igennem. Lad dejen hæve 1 time under et fugtigt klæde.
  3. Slå dejen ned, og rul den til fingertykke pølser på ca. 23 cm. Form dem til kringler, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  4. Pensl med et sammenpisket æg, og drys med perlesukker. Lad kringlerne efterhæve 10 min. på bagepladen.
  5. Bag kringlerne midt i ovnen ved 200 gr. ca. 12 min., eller til de ser lækkert gyldne ud.
Tips!
Dejen kan også tilføres finthakkede pomeranser og/eller knust korender.
Velbekomme!
Annonce
Pin it