Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Smelt smørret, og kom det i en skål. Rør mælken i. Når det er lunkent, udrøres gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen sammen, til den er smidig. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted ca. 1 time.
  2. Del dejen i 10 stykker. Del hvert stykke i 3. Rul til pølser, og flet 10 små brød. Lad dem efterhæve ca. 15 min. Pensl med æg.
  3. Bag brødene ved 200 gr. ca. 18 min. på midterste ovnribbe.
Tips!
Begynd med at rulle 3 ens dejpølser ud. Sæt dem sammen i den ene ende. Så er det bare at flette det bedste, man har lært. Pas på ikke at få dejpølserne klistret ind i hinanden undervejs.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it