Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Brug almindelige digestive kiks til bunden. Pres dem ud i 6-8 små ramakinforme. Tilsæt 2 tsk. reven appelsinskal af en usprøjtet appelsin til dejen. Hæld dejen over bundene. Bag dem i ca. 45 min. ved 175 gr. Afkøl dem, og pynt dem med samme creme som før, nu bruger du bare hindbær og reven appelsinskal til pynt.
Sådan gør du:
  1. Miks kiks og smør sammen, gerne i en foodprocessor. For en springform 22 cm i diameter med bagepapir. Pres kikseblandingen ud i formens bund. Stil det i køleskabet.
  2. Hak den hvide chokolade, og smelt den i mikroovn eller over vandbad. Pisk flødeost, cremefraiche og sukker sammen. Tilsæt æg og æggeblomme et ad gangen, og pisk det sammen. Rør hvedemel, smeltet hvid chokolade og vaniljeekstrakt i. Kom dejen over kiksebunden, og bag kagen ved 175 gr. i ca. 50 min. på midterste ovnribbe.
  3. Køl kagen af. Pisk cremefraiche og piskefløde sammen, og smag til med flormelis. Fordel det over kagen. Drys blåbær over. Drys evt. også høvlet hvid chokolade over.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Juleophæng 10 dec 2016 18:34 Kirsten Skjerbek
Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha

Skønt bagværk