Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær smør i små tern, og kom det i en skål med mel og sukker. Smuldr smør og mel sammen med fingerspidserne. Saml dejen med æggeblomme, pak den ind i madpapir, og stil den i køleskabet.
  2. rul dejen ud på et mel– drysset bord, og stik kagerne ud med en lille blomsterform. læg blomsterne på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 160 gr. varmluft (el. 180 gr. i almindelig ovn) i ca. 8 min. lad kagerne afkøle på en rist. Pynt halvdelen af kagerne med lyserød glasur.
  3. mos hindbærrene i en skål med sukker. Pisk fløden til skum, og vend den i hindbærrene. læg kagerne sammen med skum lige inden servering, og pynt med et hindbær på hver kage.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it