Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Kom frugt i brødet.
Små æblebrød
12 stk.
Små æblebrød
Dag 1:
1½ dl rugmel
5 g gær
Dag 3:
3 dl vand
Dag 4:
5 g gær
½ dl vand
20 g salt
½ dl vand
300 g hvedemel
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Dag 1: 1. Rør surdejen sammen, og kom den i et glas. Dæk med plastfilm, prik et par små huller i plasten. 2. Lad blandingen stå 2 dage ved køkkentemperatur. Den skal dufte syrligt.
  2. Dag 3: Rør surdejen med de øvrige ingredienser. Lad det trække tildækket med husholdningsplastfilm 24 timer. Prik et par huller i plasten.
  3. Dag 4: 1. Ælt dejen med vand, æble og hvedemel. Form 12 aflange små brød. Lad dem efterhæve tildækket 1 time. Pensl med sammenpisket æg, og drys med solsikkekerner. 2. Bag brødene ved 200 gr. på midterste ovnribbe ca. 25 min.
Tips!
Du kan udskifte æblerne med revet gulerod.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it