Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør smør og flormelis cremet. Smelt nougat over vandbad, og rør det i smørret. Pisk et æg i ad gangen. Sigt hvedemel, bagepulver, nelliker og ingefær i æggeblandingen. Tilsæt citronskal, grofthakkede valnødder og sukat i små tern.
  2. Kom dejen i en smurt springform, og bag den midt i en varm ovn ved 180 gr. i ca. 50 min. Lad kagen køle af
  3. Rul marcipanen ud til en lang strimmel, der kan nå rundt om kagen (ca. 5 x 50 cm). Rul rester af marcipan ud, og stik stjerner ud med en udstikker. Drys flormelis på kagen gennem en sigte, og læg marcipanstjernerne på. Pynt evt. stjernerne med sukkerkugler.
Tips!
Kagen smager skønt til en kop te eller kaffe, og den kan sagtens bages dagen før, den skal serveres
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/Opskrift: Susanne Engelstofte Rasmussen
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Fingervanter 20 feb 2017 09:09 Elisabeth120312
"Fjeren" 16 feb 2017 12:18 Anne Neves
"Fjeren" 16 feb 2017 12:15 Anne Neves
Vest str. 6 år 16 feb 2017 11:57 Anne Neves
Savlesmække 16 feb 2017 11:52 Anne Neves
Hæklet ugle 16 feb 2017 11:47 Anne Neves
Fingervanter 12 feb 2017 10:38 Elisabeth120312

Dagens lækkeri

Skønt bagværk