Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Citrusfrugter er med deres syrlighed perfekte til at lave desserter og kager med. Prøv denne lækre appelsinlagkage.
Skøn appelsinlagkage
8 personer
Appelsinlagkage
3 æg
125 g sukker
2 spsk. mælk
¾ tsk. bagepulver
Fyld:
3 blade husblas
3 spsk. sukker
Pynt:
100 g hindbær
Sådan gør du:
  1. Pisk æggene skummende. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen, og pisk, til det er skummende. Tilsæt mælk, bagepulver og de to slags mel. Kom dejen i en springform foret med bagepapir (22 cm i diameter), og bag kagen ca. 40 min. ved 175 gr. Tjek, at den er gennembagt ved at stikke et spyd i kagen. Hænger der rå dej på, skal den bage lidt længere.
  2. Afkøl kagen, og skær den ud i 3 bunde med en skarp kniv.
  3. Udblød husblassen i koldt vand i 10 min. Tag husblasbladene op af vandet, og kom dem i en skål, der kan tåle varme. Smelt husblassen i mikroovn eller over vandbad. Rør appelsinsaften i.
  4. Pisk æggeblommer og sukker sammen. Kom appelsinskal og husblasblandingen i. Rør det sammen. Lad det stå i ca. 10 min. Pisk fløden til blødt skum, og vend det i appelsinblandingen.
  5. For en springform med husholdningsplastfilm. Læg 1 lagkagebund på et fad. Knus makronerne i en skål, og dryp med Grand Marnier. Fordel halvdelen af makronerne på bunden. Kom halvdelen af appelsincremen over. Læg den anden bund over. Fordel resten af makronerne og appelsincremen over. Læg den sidste bund over. Pisk fløden til skum, og smør det på kagen. Pynt med appelsinfileter og hindbær. Se tip til udskæring under Marengs med pink grape.
Tips!
Du kan også bruge købte bunde til kagen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Skønt bagværk