Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Krydr kødet med salt og peber. Brun schnitzlerne i olie på en pande ca. 1 min. på hver side. Skru ned til middelvarme, og steg dem færdige ca. 2-3 min. på hver side. Læg dem i et fad.
  2. Skær æblerne i kvarter, og fjern kernehuse og stilke. Skær de kvarte både i 3 både hver, og kom dem i en skål. Drys æblebådene med sukker, og lad dem trække 5 min. Smelt smørret på en pande til det gyldner. Brun æblebådene i smørret. Tag æblebådene op. Kom saften fra æbleskålen, æblemost, tranebær, bouillonpulver og rosmarin på panden. Kog det ind til ca. halvdelen. Smag til med salt og peber. Hæld skyen over koteletterne, og fordel æblebådene over.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it