Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Kød
Sønderjylland er nok den landsdel i Danmark med flest stolte madtraditioner, og retterne smager bare godt – uanset om det er herlig julemad med kål og pølser eller de søde indslag til det overdådige sønderjyske kaffebord.
Sådan gør du:
  1. Læg skinken i et ovnfast fad, og stil den i ovnen ved 180 gr. ca. 20 min.
  2. Tø grønkålen op, og kom den i en sigte, så overskydende væde sigtes fra.
  3. Kom grønkålen i en gryde sammen med kartofler i 1 x 1 cm tern. Hæld fløden i gryden, kog det hele sammen, og mos evt. kartoffelklumperne ud. Smag grønkålen til med salt og peber.
  4. Spis grønlangkålen med skinke skåret i skiver, kartofler og sennep.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Juleophæng 10 dec 2016 18:34 Kirsten Skjerbek
Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha

Dagens lækkeri

Skønt bagværk