Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Herrnhutkagerne er et vidnesbyrd om den tætte forbindelse, sønderjyderne har til Tyskland. Herrnhutterne var en protestantisk brødremenighed fra Sachsen i Tyskland, som var kendt for deres arbejdsomhed. De anlagde flere byer, herunder Christiansfeld, der også er kendt for skønne honningkager.
Sådan gør du:
  1. Rør sirup, sukker og æg sammen et par min. med en håndmikser. Bland mel, natron, finthakkede mandler (med hinde), rørsukker, sukat, pomerans, finthakket citronskal, nelliker, kanel og peber i en skål. Kom den tørre melblanding i sirupsblandingen, og rør dejen igennem.
  2. Form dejen til valnøddestore kugler med en ske. Læg dejkuglerne på en bageplade med bagepapir, så der er ca. 7 cm mellem hver. De flyder nemlig godt ud. Bag kagerne på andenøverste ribbe i en 225 gr. varm ovn ca. 6 min. Læg kagerne til afkøling på en bagerist.
  3. Rør glasuren sammen, og dekorer kagerne. Du kan også dyppe halvdelen af hver kage i glasur.
Velbekomme!
Annonce
Pin it