Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Server disse sennepsspyd med en lækker påskesalsa til årets påskefrokost.
Sådan gør du:
  1. Puds kødet fri for sener og hinder. Skær kødet i 2½ x 2½ cm’s tern. Stik kødet på spyd. Pensl dem med en blanding af salt, peber, olie, dijonsennep, ahornsirup og citronsaft. Fordel spyddene på bagepapir på en bageplade. Stil dem i ovnen ved 225 gr. i ca. 15-20 min. Tjek, at de er gennemstegt. Læg spyddene på et fad, og pynt med salat og tomatbåde.
  2. Skær cherrytomaterne i halve. Skær den gule peber i små tern. Snit forårsløgene. Bland resten af ingredienserne til salsaen i en skål, og server salsaen til spyddene.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it