Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Drys fisken med salt, og lad den stå tildækket i køleskabet en halv time.
  2. Rør sennep og honning sammen. dup torsken med køkkenrulle, og læg den i et smurt ovnfast fad. Smør overfladen med sennepsblandingen, og drys med mandelflager.
  3. Stil fadet midt i en 180 gr. varm ovn, og bag fisken i ca. 12 min.
  4. Kom fiskeskyen i en lille gryde, og kog det lidt ind. Tilsæt fløden, og lad det koge sammen i ca. 4 min. Tilsæt sennep, fjern gryden fra varmen, og smag til med sukker, salt og peber.
  5. Skær fennikel i så tynde skiver som overhovedet muligt med en skarp kniv eller på et mandolinjern. Skær æblet i små både eller tern, og bland dem med fennikel. dryp med citronsaft. rist sennepsfrøene på panden, og drys dem over salaten. Vend spinatblade og plukket dild i.
  6. Pisk dressingen sammen, og dryp den på salaten
  7. Server fisken sammen med sauce, kartofler og salat.
Velbekomme!
Annonce
Pin it