Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Sennepsglaseret juleskinke (10 pers): 1. Læg skinken i koldt vand 1 time. Aftør den, og læg den på en rist over en bradepande. Stik et stegetermometer ned i kødets centrum. Hæld 2-3 dl vand i bradepanden. Steg skinken i ovnen ved 125 gr. Når stegetermometret viser 75 gr., er skinken færdig. Det tager 2-4 timer alt efter ovntype og kødtykkelse, derfor er det også helt nødvendigt at anvende stegetermometer, helst af den digitale type. 2. Skær sværen af skinken. 3. Rør sennep, sirup, farin,
  2. Rødbedesalat med appelsin (8-10 pers.): 1. Kog rødbederne ca. 1 time i vand under låg. Kom dem i en sigte, og overbrus dem med koldt vand. Smut skindet af dem. Skyl dem under koldt vand. Skær rødbederne i skiver eller tern. 2. Skær skrællen og den hvide hinde af appelsinerne. Skær appelsinerne i skiver. 3. Skyl rucolaen, og afdryp den godt. Fordel den på et fad sammen med rødbeder og appelsinskiver. 4. Pisk dressingen sammen, og dryp den over. Fordel smuldret fetaost over. Rist pinjekernerne på en tør pande, og drys dem over.
  3. Brunede kartofler (8-10 pers.): 1. Kog og pil kartoflerne. Kom kartoflerne i et dørslag, og skyl dem under koldt vand. Smelt sukkeret på en dyb pande ved middelstærk varme. Kom smørret i. Når smørret bruser op, kommes kartoflerne i. 2. Vend rundt i kartoflerne, til de er brune på alle sider.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper
Skråplan 21 nov 2016 09:16 Elisabeth120312

Skønt bagværk