Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Supper
Den stærke gorgonzola giver ekstra kant og fylde til denne lækre efterårssuppe med selleri og kantareller.
Sådan gør du:
  1. Skræl kartofler og selleri, og skær dem i mindre stykker. Skræl og hak løget. Steg kartofler, selleri og løg i smør i en kasserolle.
  2. Hæld bouillonen ved, og kog grønsagerne utildækket, indtil kartoflerne og sellerien er møre, ca. 15-20 min.
  3. Pisk grønsagerne med en elpisker eller et piskeris. Tilsæt mælk og fløde. Kog suppen i nogle min.
  4. Rens svampene, og steg dem i smør, indtil væsken er absorberet. Tilsæt salt og peber.
  5. Bland svampe med smuldret ost. Rør rundt, indtil osten er smeltet, nu skal suppen ikke koge mere. Smag til med salt og peber, og bland purløg i.
Velbekomme!
Opskrifter: Caroline Hofberg
Foto: Ove Lindfors/Linnea Press
Annonce
Pin it